معرفی ساختار ها
1_دیوار جدا کننده 3_سقف های کاذب
2_دیوار های پوششی 4_ پوشش های محافظ در برابر حریق
1_ دیوار جداکننده
معرفی ، انواع و کاربرد های دیوار جدا کننده در ساختمان
قابهای فولادی و صفحات روکش دار گچی اجــزای
اصــلی دیوار هـای جداکننده هستند .دیوارهای جدا
کننده کاربری و مزایای بسیاری دارن وامکان استفاده
از عایق حرارتی ، صوتی و ویژگی های دیگری رانــیز
فراهم میکنند .
کاربرد دیوار جداکننده چیست ؟
علاوه بر نقش دیوار های جداکننده در تقسیـــــم فضای ساختمان ، فضای خالی دیوار جدا کننده
نیز امــکان استفاده از انواع عایق حرارتی و صوتی را فراهم نموده و همچنین عبور و دستــرسی
به تاسیسات الکتریکی و مکانیکی را به راحتی میسر میسازد .این یک قابلیت مهم دیوارجداکننده
محسوب می شود .
انواع دیوار جداکننده کی پلاس

1-دیوار جداکننده w111
در واقع W111 ساختار پایه دیوار های جدا کننده کی پلاس می باشد. ساختاراین دیوار شامل یک ردیف سازه یک لایه پنل در هر طرف می باشد. استفاده از حداقل مصالح ممکن جهت اجرای دیوار، سطح اشغال بسیار کم و سادگی اجرا از ویژگی های این نوع دیوار می باشند. دیوار W111 برای تقسیمات داخلی واحد های مسکونی، اداری و یا هر کاربردی که اجرای یک دیوار با سرعت اجرایی بالا و حداقل مصالح و هزینه مطرح باشد، استفاده می گردد.
2-دیوار جداکننده
W112
W112 یک دیوار جداکننده با قابلیتهای فنی فراوان است. ساختار این دیوار شامل یک ردیف سازه و دو لایه پنل در هر طرف میباشد. این نوع دیوار علی رغم وزن و سطح اشغال بسیار کم، دارای مشخصات عملکردی بسیار خوبی بوده که بارزترین آنها مقاومت مکانیکی بالای آن است. دیوار W112 در محلهایی که ارتفاع بلند دیوار مدنظر باشد و یا در محلهایی که در معرض ضربه و یا تحت بارگذاری سنگ، کاشی، کابینت و سایر بارهای طرهای هستند، بکار میرود. دیوارهای لابی، راهرو، راه پله، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و مدارس از جمله محلهایی هستند که این ساختار در آنها به کار میرود. علاوه بر مقاومت مکانیکی بالا، این ساختار دارای عایق صوتی بالا و عملکرد مناسب در برابر حریق نیز میباشد.
3- دیوار جدا کننده
W115
دیوار جداکننده W115 در مواردی استفاده می شود که عایق صوتی قابل توجه مورد نظر باشد. ساختار این دیوار شامل دو ردیف سازه و دو لایه پنل در هر طرف می باشد. این دو ردیف سازه به وسیله نوار فوم Kplus از یکدیگر جدا شده که در جلوگیری از عبور صدا از یک سمت دیوار به سمت دیگر نقش مهمی دارد. همچنین نوع زیرسازی به کار رفته در این دیوار، امکان استفاده از عایق های صوتی را در دو لایه امکان پذیر می سازد که نتیجه آن کاهش قابل ملاحضه انتقال صوت از یک سمت دیوار به سمت دیگر می باشد. W115 ساختار بسیار مناسبی برای دیوارهای جداکننده بین واحدهای مسکونی، اطاق های هتل و بخش های مراقبت ویژه بیمارستان ها به شمار می رود.

4- دیوار جداکنندهW116
دیوار جداکننده w116 کی پلاس، در محل هایی نظیر سرویس های بهداشتی که حجم و تراکم تاسیسات زیاد است، مورد استفاده قرار می گیرد. ساختار این دیوار شامل دو ردیف سازه و دو لایه پنل در هر طرف می باشد. این دو سازه با فاصله از یکدیگر اجرا شده و با استفاده از برش های از پنل ، به یکدیگر متصل می شوند. اجرای دو ردیف سازه، امکان عبور تاسیسات مکانیکی را بدون تداخل با زیر سازی فلزی امکان پذیر می سازد. علاوه بر سلول های تر، این دیوار در محل قاب های بادبند دار نیز به کار می رود (در این حالت، بادبند ها در فاصله بین دو ردیف سازه قرار می گیرند).

سقف کاذب یکپارچه
سقف کاذب یکپارچه از زیرسازی فولادی سبک و معلق با مقاطع U ،L و C استفاده می کند و صفحات روکش دار گچی در یک یا دو لایه، به وسیله پیچ مخصوص بر روی آنها نصب می شوند. درزهای میان این صفحات به وسیله نوار و بتونه مخصوص درزگیری شده و بدین ترتیب سطحی یکپارچه و بدون درز حاصل می شود.
انواع سقف کاذب یکپارچه کی پلاس :
- سقف کاذب یکپارچه D112a.i
- سقف کاذب یکپارچه با سازه گذاری یک طرفه
- سقف کاذب خود ایستای D131.ir
- سقف زیر سقف خود ایستا
سقف کاذب مشبک
پوشش های محافظ در برابر حریق
معرفی پوشش های محافظ در برابر حریق کی پلاس
از این ساختارها جهت حفاظت تیرها، ستونها و سایر اعضاي سازه های فولادی و همچنین پوشش داکت ها و کانال جهت مقاوم نمودن در برابر آتش مستقیم تا میزان ۱۸۰ دقیقه استفاده می شود .
کاربری پوشش های محافظ در برابر حریق در انواع ساختار های درای وال کی پلاس

